Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Foglalás és vásárlás menete!

Sziasztok,

 

Egy pár szóban szeretném részletezni a Foglalás illetve Vásárlás menetét!

Sajnos nagyon sok a rossz tapasztalat, emiatt is döntöttem úgy, hogy ha leírom talán segítség lesz ez azok számára akik komolyan gondolják a nyuszi vásárlást!

Ha megtetszik neked egy kis nyúl a hirdetéseim között, vagy a weboldalamon kérlek keress fel akár e-mailben akár telefonon. Egy előre egyeztetett időpontban bármikor szívesen látlak Szigetszentmiklóson, lakhelyemen, ahol a nyuszik élnek :) Természetesen fénykép alapján is lehet foglalni, ha nem szeretnéd őket élőben megtekinteni a vásárlás előtt.

Ha sikerült kiválasztanod a Neked legmegfelelőbb nyuszkót a vételár 50%-át (vagy egy megbeszélt összeget) kérném szépen foglaláskor kifizetni, a fennmaradó részt pedig a nyuszi átadásakor. 

 Erre azért van szükség, mert nagyon sokan visszaéltek az időmmel és jóindulatommal, hitegettek és ígérgettek, hogy kijönnek nyuszit foglalni és vásárolni, ezek után arra sem méltattak, hogy egy üzenetbe lemondják a találkozót! angry

 

Nekem nagyon sok energiám, szeretetem és nem utolsó sorban pénzem van a nyuszikba, hálás lennék érte ha ezzel nem élne vissza senki!

Köszönöm a megértésetek és bízom benne, hogy találkozunk! :)winksmiley